Nu slutar jag blogga…

Fick i helgen som gick veta sanningen om mitt bloggande och överväger därför att lägga bloggen på hyllan. Det var den tonårige sonen som gav mig insikten med en kommentar typ ”Farsan att blogga är stenålder”. Ser jag på den yngre generationens datavanor så är nog en blogg just ”stenålder”. Idag kommuniceras det via helt andra medier. Visst har Ingemars Myntsida sedan länge såväl en Facebook sida som ett Twitterkonto, men båda har varit allt annat än aktiva.

Läste nyligen en artikel i Metro om att det i dag i princip bara är personer över 30 som använder mail för att kommunicera. Med sonen som referensram kan jag inte annat än hålla med. Han har ett mailkonto och är där precis lika inaktiv som jag är på Twitter och Facebook… För sonen och den yngre generationen gäller idag; SMS via KiK eller Viber, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, flickr, gruppsamtal på Skype och en rad andra medier som jag inte ens kan namnet på… och uppkoppling “7:24″…

Ska jag då sluta blogga? Svaret är Nej. Tyvärr får jag väl idag räkna mig till den äldre generationen som ägnar sig åt hemsidor och bloggar…

Veckans länktips får bli till SNF:s tidskrift SNT som sedan drygt ett år finns på Facebook, ett medie där även KMK finns representerade.

Får avsluta detta inlägg med att citera sonen ännu en gång och hans favorituttryck till kompisarna när ”farsan” stör en Skype-diskussion, ”BRB” (Be Right Back)!

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published.