Nytt Myntforum!

Vi samlare har genom åren haft en del myntforum där vi kan diskutera vår hobby. Tyvärr har alla dessa forum lagts ned. Nu har ett nytt forum skapats http://numismatik.forum24.se/ vilket jag hoppas kommer bli ett aktivt forum. Positivt med det nya forumet är att det kräver registrerade “alias”. Det senaste forumet var Antikprat ett forum där anonyma inlägg kunde göras. Tyvärr har “anonyma” forum en tendens att spåra ur. Det finns alltid några få användare som “vill spy galla på allt och alla“. Merparten av medlemmarna som är seriösa tappar då intresset för forumet och det dör så sakteliga ut… Kanske var det också fallet med Antikprat? Jag vet inte eftersom jag inte följde Antikprat de sista åren.

När nu ett nytt forum skapats hoppas jag att det blir ett seriöst och aktivt forum. Ett forum där vi kan diskutera vår hobby, utan en massa “trams”.

Via det nya myntforumet hittade jag direkt en sida som saknats i min länkförteckning, http://myntcity.se!

Ingemars Myntsida önskar lycka till med det nya forumet MYNT MED MERA!

Leave a Reply

Your email address will not be published.