Behåll ”morfars” samling! (9)

I flera av de tidigare inläggen om morfars samling har jag gett råd kring när samlingen ska avyttras. Frågan jag tycker alla ska ställa sig är om det inte är roligare att behålla samlingen (det gjorde jag). Antingen som ett minne av morfar eller för att själv fortsätta i morfars fotspår. Kanske är du inte redo idag men om några år kanske du börja samla mynt, och du har då en bra grundplåt till din samling.
Att samla numismatiska objekt är roligt och lärorikt, en perfekt hobby, för gammal som ungsmiley

Under drygt två månader har jag skrivit om morfars myntsamling. Jag har fått många mail med frågot om myntsamlingar som du och andra har i sin ägo. Har du frågor om mynt och myntsamlande, är du alltid välkommen att kontakta mig. Om frågorna är av allmänt intresse kanske det resulterar i ytterligare inlägg under rubriken “morfars samling”. Jag skriver jag gärna fler inlägg under den rubriken om det skulle bli avsnitt 10-19 eller 10-49 blir jag bara glad! Svåra som enkla frågor om mynt är alltid välkomna. Har du frågor om mynt och myntvärde är du alltid välkommen att kontakta mig! Jag lovar att besvara alla mail!

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published.