Föreningsaktiviteter i Agendan?

Naturligtvis är Agendan öppen för aktiviteter i lokala föreningar!

Ibland får jag frågor om varför bara vissa lokala aktiviteter finns med i Agendan. Agendan är öppen för allt som händer inom numismatiken i Sverige och för den del även utomlands. Eftersom jag (av erfarenhet) vet att alla föreningar inte vill skylta med sina aktiviteter… vill jag att föreningar aktivt ska välja att synas i Agendan. Vad gäller mer publika evenemang listar jag allt jag har kunskap om (finns inte din publika aktivitet i Agendan, Tipsa mig! vilket många redan gör).Vill styrelsen i din förening att aktiviteterna ska synas i Agendan är det bara att skicka ett mötesprogram till mig så ordnar jag det. En förutsättning är att föreningen har en hemsida (eller åtminstone en sida med kontaktuppgifter) som jag kan länka till. Mailadresser, telefonnummer eller andra kontaktuppgifter vill jag inte hantera på Ingemars Myntsida.

De lokala föreningarna är viktiga för ett aktivt myntsamlande i Sverige och för att attrahera nya intressenter.

Att synas på olika ställen på nätet är idag kanske det bästa sättet att marknadsföra en förening på för att få fler medlemmar, och Agendan är välbesökt!

Vill din förening inte bara synas bland Numismatiska länkar utan även i Agendan är det alltså bara att maila mig!

Ingemar

Leave a Reply

Your email address will not be published.