670 unika besökare !

I går torsdag (12/3) hade min hemsida 670 unika besökare, vilket är 3-4 gånger mer än en normal dag. Tyvärr vet jag inte orsaken till detta stora besöksantal, men konstaterar att merparten av besökarna kommer från USA med sökning “swedish, coins”. Uppgiften 670 unika besökare kommer från eXTReME-tracking och en besöksräknare som bara återfinns på en handfull av mina sidor. Statistik från den server där sidan nu är placerad på talar om betydligt fler träffar på Ingemars Myntsida i torsdags och om att rekordmånga K-byte laddats upp från servern.

Nästan 700 unika besökare är väldigt många besök för en “smal” hemsida, men faktiskt inte rekord. En höstvecka för några år sedan då Ingemars Myntsida recenserades på en stor amerikansk site blev dagsrekordet 1263 unika besökare !!!

Roligt är också att sidan totalt besökts av över hundra olika domäner, enligt nuvarande besöksräknare. Tittar jag på tidigare statistik från andra räknare så har besökare från över 100 olika länder surfat in på hemsidan. Själv tror jag att jag har fått mailförfrågningar angående svenska mynt från cirka 50 av dessa länder, alla världsdelar representerade. Intresset för svenska mynt är stort även i utlandet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *