Gotland nästa…

I morgon är det dags att ta färjan till Gotland och SNF:s årsmöte i Visby. Det blir en weekend helt i numismatikens tecken. På programmet för årsmötet står förutom själva årsmötesförhandlingarna, besök på Gotlands Fornsal, en Sven Svensson auktion, föredrag om gotländsk myntning av prof. Kenneth Jonsson och middag med gotländska specialiteter. Som värd för årsmötet står Myntsamlarklubben Goten.

Förutom det digra programmet kommer det naturligtvis att bli mycket myntsnack i helgen. Flera SNF:are finns med på båten till Gotland. Myntsnacket kommer alltså att börja redan när färjan avgår från Nynäshamn vid elvatiden och säkert fortgå fram till hemkomst på söndag kväll!

Vi får hoppas att det bra vädret håller i sig hela helgen. Soliga vårdagar i Visby har aldrig varit fel, möjligtvis med undantag för det år jag ”ofrivilligt” tillbringade på P18, men det är väl preskriberat vid det här laget…

… vi ses i Visby!

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *