…åter till Nynäshamn

Nu är SNF:s årsmöteshelg avslutad och båten har anlänt till fastlandet och Nynäshamn. En trevlig helg med bra program och många numismatiska diskussioner. Gotland och Visby visade sig från sin allra bästa sida. Helgen medförde inte bara sol, värme och mynt, det gotländska köket prövades också. En trerätters middag på Donners Brunn som av närvarande myntintresserade kvalitetssattes till en odiskutabel 01/0. Alltså så nära perfekt man kan komma. Idag var vi på en fyra timmars stadsrundtur med en “fransiskaner munk” som verkligen kunde sitt Visby. Otroligt vilka historiska miljöer Visby bjuder på och vilka vyer.

I samband med årsmötet släpptes del 2 av den svenska örtugsmyntningen, Albrekt av Mecklenburg (1364-1389) av Jonas Rundberg. Den kartong som SNF hade med sig såldes slut på nolltid.

Nu laddar vi för auktionen kommande helg i Stockholm.

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *