Gott Nytt År!

2012 har rivstartat.
Datumet för Nordlind/Künkers försäljning av den tredje delen av Haganders
samling är nu spikad till 15 mars. Liksom de två tidigare auktionerna äger
trean rum i Osnabrück. Visning av mynten sker bl.a. på KMK den 18 februari och
såväl den tryckta som digitala katalogen beräknas bli levererade den 15 februari. Av
det “reklamblad” som Nordlind skickat ut idag framgår att bl.a följande guldmynt kommer att säljas: 10 mark 1626 (SM8), 8 Mark 1699 (SM3) och Ungersk gyllen 1569 (SM5). Trevliga mynt och nya rekordnoteringar är säkert att vänta.

På tal om rekordnoteringar, så har det under de senaste dagarna florerat rykten om en spektakulär och sensationell myntförsäljning, där alla tidigare svenska rekord suddats ut. Om det bara är en “skröna” återstår att se, mer om detta när jag vet mer.

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published.