Auktioner och åter auktioner!

Det är verkligen högkonjunktur på auktions- och mässfronten. Uppdaterade precis Agendan och konstaterar att det är mycket på gång.

Antalet auktioner med numismatiskt innehåll är större än på länge. I dagsläget har jag följande auktioner och mässor listade i Agendan. April innehåller två mässor, Borlänge (6 april) och FriMynt (27 april). I april-maj har följande företag/föreningar auktioner med mycket numismatika, 19 april (Malmö Frimärkshandel), 4 maj (SNF årsmötesauktion), 4-5 maj (Pegasus auctions), 11 maj (Skånes auktionsverk samt Föreningen för historiska värdepapper), 12 maj (Myntkompaniet), 18 maj (Frimärkshuset) och 25 maj (Numismatiska klubben i Uppsala). I juni-juli äger två mässor rum, Myntklubben Skilling Banco (1 juni) och Olofströmsmässan (20 juli). Lägg till detta flera andra bra föreningsauktioner och att många bra mynt dagligen säljs på såväl Tradera som ebay! Augusti verkar dock lugn men september rivstartar med Misab 9 (datum verkar dock ännu inte vara bestämt).

Auktioner verkar vara det som gäller just nu!

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *