Ingemars Myntsida – Facebook

Skapade för många år sedan en Facebook-sida för Ingemars Myntsida. Nu har jag kanske inte varit jätte aktiv på denna sida och antalet vänner har varit klart begränsat. Det senare har naturligtvis medfört att Twitter, Blogg och hemsida prioriterats. I slutet av sommaren hände dock något och nya myntsamlande vänner formligen rasade in. Under ett par månader har antalet vänner ökat med nästan 500. Har dessutom under denna tid sållat rejält och bara accepterat “vänner” som huvudsakligen verkar intressera sig för mynt. Vilket säker medfört att jag avslagit lika många förfrågningar som jag godkänt. Roligt är att merparten av dessa ny vänner kommer från länder utanför Europa. Flera har jag haft kontakt med och jag kan konstaterar att det finns många samlare av svenska mynt utanför Sveriges gränser!

…men för någon månad sedan gjorde någon en anmälan till Facebook. Tydligen var det inte tillåtet att driva en Facebook-sida som inte var namnsatt med innehavarens riktiga namn…

När jag skapade första versionen av”Ingemars Myntsida” på Facebook hade jag väldigt lite kunskap om Facebook och formen blev tydligen fel. Efter sju år i fel format har jag nu skapat en ny sida med namnet “Ingemars Myntsida” en sida som är i rätt format och som uppfyller Facebooks regelverk! Sidan är alltså ny och har bara funnits ute i drygt en månad.

Det nya formatet är betydligt enklare att hantera än det gamla! Vilket talar för att jag nu kommer att kunna vara betydligt aktivare än tidigare. Ska liksom på Twitter försöka hålla en tvåspråkig profil och blanda engelska och svenska inlägg, även om det senare kommer att dominera.

Adressen till nya sidan är: https://www.facebook.com/ingemarscoin/

Välkommen att besöka “nya” Ingemars Myntsida på Facebook!
Ingemar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *