Aurum auktion 4

Idag damp Aurums auktionkatalog ned i brevlådan. Sedan Ahlström la av för några år sedan är dessa svenska auktionkataloger i tryckt format ovanliga.

Nu var det många år sedan jag var på en live auktion. De flesta mynten har inköpts via olika internetsiter och hos samlarkollegor. Men katalogen ger inspiration och jag tror det blir ett Stockholms besök den 16-17 februari då auktionen går av stapeln.

Fick idag också information om en ny mynthandel på nätet, eftersom frontnamnet på Aurum också finns med i kulisserna till den nya siten, finns förhoppning om bra utbud av mynt. Den nya myntsiten hittar du på www.collectia.se

På Aurums site www.aurumauktioner.se hittar du som inte fått katalogen i brevlådan en on-line lista.

Myntsäsongen är verkligen på gång och idag bokade jag resan till FriMynt i Helsingborg den 12 april

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *