Tradera forum läggs ned

Auktionssiten Tradera meddelar att alla deras forum läggs ned den 3 november. Tradera har varit en viktig marknadsplats för oss som är intresserade av mynt. Forumen en viktig informationskanal för att diskutera mynt som säljs på Tradera.

Tradera har under senare tid förändrats, det är inte bara forumen som lagts ned, hela siten har förändrats på ett sätt som inte gynnat oss som är intresserade av gamla mynt.

Jag har fått många mail med förfrågan att om att starta ett forum på Ingemars Myntsida, Tyvärr är mina kunskaper kring forum än så länge för dåliga. Därför rekommenderar jag http://swedishcoins.net.tmpurl.com/forum/ för fortsatta diskussioner kring mynt.

Jag har börjat lägga till Myntbloggar i min länkförteckning. Själv började jag blogga för drygt ett år sedan, tyvärr har väl bloggen inte varit allt för aktiv. Surfade runt på nätet och hittade bl.a. Werners Blogg vilken är mycket läsvärd. Har du en Myntlblogg eller känner du till någon Myntblogg? Maila mig så lägger jag till den till min länkförteckning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *