Visning av Frösells samling

Nu pågår visningen av Frösells samling Det har varit visning både onsdag och torsdag kväll och i morgon fredag är det visning större delen av dagen.

En genombläddring av katalogen visar vilken bredd och kvalitet det är på samlingen. Att se samlingen i sin helhet “live”, ger ytterligare en dimension och bekräftar att det verkligen är en bred samling med kvalitet. Har du möjlighet så rekomenderas den sista visningen av denna fantastiska medelstidssamling. Den otroliga kvalitet och patina som vissa av mynten uppvisar går aldrig att återge i bild, det måste ses.

På lördag splittras samlingen och många nöjda medeltidssamlare kommer att återvända hem med kvalitativa nyförvärv. Jag hoppas att jag tillhör skaran som kan förgylla samlingen med ett eller annat medeltidsmynt, proviens Anders Frösell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *