MISAB 4 (1)

Idag har första delen av Misab 4 sålts, utländska mynt, medaljer, polletter och sedlar. Det blev riktigt bra priser denna första dag och totalomsättningen blev knappt 2 mkr. Slutpriser från dagens auktion ligger ute på Myntauktioner i Sveriges hemsida.

Jag valde bort lördagens auktion. I stället för myntauktion tog jag en promenad för att njuta av vårsolen. Isen börjar försvinna. Förra helgen låg isen packad så långt blicken nådde. Veckans blåst har ändrat isläget rejält och nu är det öppet hav! I horisonten finns Gotland, platsen för årets SNF årsmöte.

Visst fanns det både polletter och litteratur som jag gärna hade varit med och budat på idag. Med facit i hand konstaterar jag att jag hade blivit överbjuden på det mesta, men att några av mina tänkta bud låg över slutpris. Vilket i sig inte är någon garanti för att vinna objekten…

Jag riktar in mig på morgondagen då de svenska mynten säljs. Den olivgröna katalogen har utgjort härlig kvällslektyr de senaste veckorna och jag är bra påläst inför söndagen. Som vanligt säljer Misab massor med mynt som skulle passa bra in i min samling och jag får hoppas att några av dessa också hamnar där.

Nu får jag ägna mig åt Melodifestivalen med familjen…

Jag återkommer med ett inlägg i morgon kväll när de svenska mynten sålts.

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *