FriMynt 2011

Nu till helgen är det åter dags för årets stora begivenhet på myntsamlarområdet: FriMynt i Helsingborg. Förra året missade jag mässan då jag p.g.a. det isländska vulkanutbrottet satt fast i Nordafrika. Tur att det inte var i år jag åkte dit men samtidigt tur att jag åkte dit innan kaoset utbröt…

I år missar jag inte mässan av sådana skäl men väljer ändå att inte åka till Helsingborg. Jobbet har varit riktigt tungt den senaste tiden. Jag har dessutom lyckats dra på mig influensa (x2) vilket medfört i princip tre sängliggande helger. FriMynts helgen får helt enkelt ägnas åt andra “måsten” här i livet!

Har du möjlighet att åka till Helsingborg gör det. Det är en helg helt i myntets tecken och helt klart värd att upplevas. Merparten av de svenska mynthandlarna är på plats, likaså ett flertal från våra nordiska grannländer. Själv har jag alltid varit nöjd efter mina besök av mässan och det har varit många!

Leave a Reply

Your email address will not be published.