Budera.se slopar sina avgifter!

För några år sedan hade Budera ett mindre uppsving och under några månader var kategorin Mynt & Sedlar riktigt aktiv. Efter det att Budera införde en uppläggningsavgift har kategorin Mynt & Sedlar helt och hållet dött, kanske övriga siten också? Nu har Budera tagit beslutet att slopa uppläggningsavgiften. Förändringen träder i kraft nu på måndag den 13 februari och medför att Budera framöver varken har uppläggningsavgift eller försäljningsprovision. Om du vill att auktionen ska synas lite extra får du betala för det.

Eftersom Budera nu varken har uppläggningavgift eller provision kan Budera åter vara ett bra alternativ till Tradera särskilt för enklare objekt. Konkurrens har aldrig skadat och framöver blir det kanske lika vanligt för oss myntsamlare att besöka Buderas myntavdelning som Traderas dito!

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *