MISAB 7 (8-9 september)

Datumet för MISAB 7 är nu spikat så det är bara att “boka” bord på restaurang Garnisonen helgen den 8-9 september.

Att det åter blir en två-dagars auktion tyder på att MISAB har fått in många objekt till auktionen. Sedan tidigare är det känt att MISAB säljer ett hundratal utrop bättre numismatisk litteratur. De bästa objekten från samma samling som Numismatiska Klubben sålde förra helgen. Av hemsidan framgår att en bättre guldmyntssamling och en stor avdelning äldre kopparmynt också kommer att säljas, men mer kommer naturligtvis att presenteras framöver.

Katalogen kan beställas redan nu och som vanligt gäller att de som är ute i tid också får sitt namn tryckt i katalogen.

INGEMARS MYNTSIDA>>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *