Semester !!!

Nu är det sommar på riktigt. Inte bara varmt ute och båten sjösatt, utan även semester!!!
Tjuvstartade semestern redan midsommarveckan med ett besök i Barcelona tillsammans med familjen. Sprang bl.a. på 4-5 mynthandlare på bara någon timme i Gamla stan och dessutom en trevlig antikmarknad utanför Catedral de Barcelona. Tyvärr hade jag inte tid att studera saluförda mynt närmare.

Åker du till Barcelona är tydligen söndagsmarknaderna att rekomendera. Både Bok- och myntmarknaden “Mercata de Saint Antioni” som marknaden “Fira de Filatelia i Numismatica” verkar innehålla mängder med intressanta objekt. Åtminstone enligt en myntsamlande(!) Skotte, som jag hamnade i samspråk med i hotellbaren.

För egen del blev det som sagt inga spanska mynt. Nästa besök i Spanien får planeras bättre… Däremot har jag de senaste veckorna hittat flera trevliga polletter på Hasses Medaljsida.

Nu är det hängmattan som gäller de kommande veckornasmiley

INGEMARS MYNTSIDA>>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *