Myntmässa på lördag !

Just nu njuter jag av semester och myntsamlande känns avlägset…

På lördag är det Myntmässa i Olofström (pdf). Jag har aldrig varit på Olofströmsmässan och det blir inget besök i år heller… Men jag har hört från andra att uppslutningen både bland handlare och samlare brukar vara riktigt bra. Detta trots att mässan äger rum mitt i semestertider eller kanske just därför!

Häromdagen landade ett reklamblad från MISAB i brevlådan. Septemberauktionen blir den till omfånget största auktionen som firman hållit med cirka 1.750 utrop fördelat på två dagar. Innehållsmässigt verkar det bli en toppauktion med bland annat Törngrens pärlor, delar av Rådströms samling och de bästa objekten ur Anderssons litteratursamling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *