Misab 8

Idag låg en glad överraskning i brevlådan när jag kom hem. Kvällslektyren är räddad. Misabs åttonde auktionskatalog har anlänt. Hade nog inte förväntat mig den föränn tidigast i slutet av nästa vecka!

Har bara som hastigast bläddrat igenom katalogen, men den ser mycket lovande ut. 1233 utrop som verkar tillfredsställa de flesta samlarinriktningar. Vi har att se fram mot ännu en härlig Misab helg, 8-9 mars. Alltså en fredag till lördag auktion denna gång. Första utrop är 1530 på fredagen och lördagens eskapader börjar 0930. Visning som brukligt är onsdag till fredag i SNF:s lokaler på Banérgatan 17.

Ännu ligger inga bilder ute på Misabs hemsida, men Misab brukar vara snabba att lägga ut bilder och pdf-katalog, så snart den tryckta är klar!

Jag återkommer när jag närmare har studerat katalogen!

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published.