MISAB 10 och 11!

Nu har jag lagt till en hel del evenemang som går av stapeln under våren 2014 i min Numismatiska Agenda. En nyhet är att MISAB kommer att hålla två auktioner i vår!

Datum för de båda auktionerna är 14-15 mars på Garnisonen i Stockholm (auktion 10) och den 17 maj (Norges nationaldag, mycket Norge just nu på bloggen!) på Möckelsnäs Herrgård i Älmhult (auktion 11). Den senare auktionen är en pollettauktion där den allt för tidigt bortgånge Anders Stams pollettsamling kommer att säljas. En av de bättre pollettsamlingarna i modern tid.
Katalogen till auktion 10 går nu att beställa och som vanligt gäller det att vara ute tidigt om man vill ha sitt namn i katalogen (girerade själv precis över de 190 kronorna som katalogen kostar). Beställer du katalog 10 så utlovar Misab enligt hemsidan att du även får katalog 11 utan extra kostnad.

Först ut (?) på det nya året är som vanligt Sigtuna myntklubb med en mässa i Märsta (25 januari). I år kan dock Sigtuna myntklubb få konkurens om att vara först ut på det nya året. Enligt uppgift kommer troligen den resterande delen av Montells medaljsamling att säljas i januari av Bukowskis Market. Den första delen av Montells samling gick för övrigt mycket bra när den såldes på det “riktiga” Bukowskis i början av december. Auktionskatalogen med slutpriser hittar du om du följer länken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *