Inga mynt i helgen…

Tyvärr blev det ingen resa till Göteborg eller Borlänge för min del i går. Avståndet är lite för långt till båda orterna för att jag ska tycka att det är värt en resa. Det blir många mil i bilen eller på tåget för kanske ett par timmars myntmässa. Hoppas att ni som var på plats, både som utställare och besökare är nöjda med helgen.

För egen del har det varit helt myntfritt. Har istället ägnat mig åt att vårstäda. Utemöblerna åkte fram och i går kväll (eftermiddag) blev det grillpremiär. Tror att det är första gången grillen åker fram redan i mars!

Det enda spännande inköpet denna vecka var en gammal myntförordning som jag hittade på nätet i onsdags.

Annars är det ganska lugnt på myntfronten den närmaste tiden. Nästa större arrangemang är FriMynt i Helsingborg den 26 april.

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *