SNFs årsmöte i Lund

Då var man åter hemma i den “grå” vardagen efter en stimulerande helg i Lund/ Landskrona. Som vanligt bjöd årsmöteshelgen på försommarväder! Åkte hemifrån i fredags 0930 och återkom i söndags 2245. Resultatet blev att måndagen var en dag jag fick kämpa mig igenom och jag stöp i säng direkt när jag kom hem i går…

Förutom de sedvanliga årsmötes aktiviteterna (årsmöte, auktion och middag) innehöll helgen flera intressanta studiebesök där många mynt visades upp. Lunds historiska museums myntkabinett och Landskrona museums myntsamling tillhörde höjdpunkterna. Men även Kulturen i Lund och Citadellet i Landskrona var riktigt trevliga.

Mellan alla aktiviteter var det snack om såväl på auktionen inhandlade som medhavda objekt och mycket annat…

Jag får sammanfatta årsmöteshelgen som anordnades av Skånes Numismatiska Förening med ett axplock numismatiska godbitar! fångade av den medhavda kameran.

Nästa helg får ägnas åt familjen och båten, men kanske blir det några anbud till Philea-auktionen. Nästa numismatiska utflykt får bli till Småland och MISAB 11 på Norges nationaldag den 17 maj.

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *