Trevlig Valborg!

Idag är det Valborg och kungens födelsedag. Var precis på väg ut till den traditionella valborgsmässoafton firandet för lite “skönsång” och en värmande brasa. Hade väl kommit cirka en kilometer när det börjar ösregna så jag vände hem igen.

Vet inte vad det beror på men Valborg och bra väder verkar inte lira så bra ihop. Någon nämnde idag att den senaste vädermässigt riktigt bra Valborg inträffade 1987… I “min lilla stad” har det varit uppehållsväder i säker tre fyra veckor och så timmen före bras-tändning kommer regnet…

Eftersom övriga familjen befinner sig på Lövhagen där brasan ska tändas om en halvtimme får jag istället i min ensamhet ägna mig åt lite numismatik! Får väl surfa runt på eBay och Tradera och se om det finns något trevligt att bjuda på ikväll…

…samt studera MISAB 11 katalogen och Philea-katalogen lite extra inför stundande auktioner.

Trevlig Valborg!

Ingemar

Leave a Reply

Your email address will not be published.