Sommar?

Vi har haft en fantastisk vår, men ända till midsommar kunde det inte hålla i sig… Har tillbringat några dagar på västkusten. I onsdags på Hisingen – Kippholmen var det strålande väder och sommarvarmt. Några mil därifrån och 48 timmar senare hade det vänt. Tror att det var under 10 grader sent på midsommaraftonskvällen…

Västkustresan har varit helt internetfri och jag hade lite abstinens när jag kom hem lagom till matchen Sydkorea Algeriet började. På Tradera kände jag inte alls igen mig när jag kom hem… Än en gång har siten gjorts om och jag känner mig helt förvirrad när jag söker runt. Men om några dagar är nog den gamla siten glömd, även av mig. Måste säga att Tradera nu känns betydligt snabbare än tidigare. Annars har Tradera varit segt på senare tid, kanske beroende på alla script som ska laddas upp, men nu kändes siten som sagt riktigt snabb, bra jobbat Tradera!

Bland annonserna ser jag nu att 2013 års enkronor kommit ut i handeln. Det måste vara en rekordsen lansering. 2013 års enkrona som kommer lagom till midsommar 2014! En bättre lanseringstidpunkt hade varit i mitten av september förra året då kungen firade 40 år på tronen. Om jag minns rätt ska hela 2013 års upplaga bestå av detta minnesmynt och 30 miljoner? ska alltså präglas.*

INGEMARS MYNTSIDA >>>

*Uppdaterat 140623: Enligt Riksbankens hemsida är upplagan 5 miljoner. Tack för informationen Ralf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *