Fritt inträde på SEM/KMK + nyhetsbrev !!!

Har under eftermiddagen gått igenom Stefan Löfvens regeringsförklaring. Nu var det inte utifrån ett numismatiskt perspektiv jag granskade regeringens avsikter. Fick i morse, trots semester… uppdraget från ansvarig direktör på min myndighet, att studera regeringsförklaringen lite noggrannare. Vad jag kom fram till passar inte in på denna blogg. Men vid genomläsningen hittar jag åtminstone en passus som möjligtvis kan glädja oss som är numismatiskt intresserade och inte redan är medlemmar i SNF. “Fri entré införs på de statliga muséerna”. SNF:s medlemmar har som bekant sedan många år fritt inträde på SEM/KMK! Jag tycker detta är ett mycket bra initiativ, föremålen på de statliga muséerna tillhör oss alla och muséerna ska vara gratis att besöka!

På tal om SEM/KMK fick jag idag ett mail därifrån. Ett “Nyhetsbrev” har nu skapats och är du intresserad av vad som händer på SEM/KMK kan du via deras hemsida börja prenumerera på detta nyhetsbrev.

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *