Bye, Bye Telia!

Jag har varit Telia trogen i över 30 år, detta trots höga kostnader för fast abonnemang. Internetuppkopplingen har inte heller varit mycket att skryta med även om priset per månad antytt det… Nu säger jag Bye, Bye Telia!

Telias 8 Mbit/sekund har precis bytts ut mot en fiberkabel och >100 Mbit/sekund. Priset nästan halverades (en aviserad höjning från Telia oräknad). När Telias bredband åker ut får den fasta telefonen följa med. Varför betala en dyr fast kvartalsavgift när den fasta telefonen mest finns till för syns skull och det är mobilen som gäller?

Tror att besparingen totalt per år åtminstone motsvarar en Fredrik I riksdaler i samlarkvalitet! så att lämna Telia var ett enkelt val! Dessutom kanske det nu kommer att bli lite mer fart både på hemsidan och bloggensmiley

Vintertid: Glöm inte ställa om klockan idag eller behöver man nuförtiden ställa om något? allt verkar gå automatiskt!

Tyvärr blev det ingen myntmässa i går för min del, men det verkar ha varit en riktigt bra mässa med många besökare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *