God fortsättning!

Hoppas helgen har varit bra! Ännu ingen snö på mina breddgrader men rejäl kyla. Kvicksilvret var sent i går kväll nere på minus 10 och kylan verkar hålla i sig.

Nu har jag börjat sortera upp i samlingen. Har man som jag samlat mynt i massor av år så finns många objekt som idag inte riktigt passar in i samlingen. Orsakerna kan vara flera. Kvalitetsförbättringar, byte av samlarområde, dubbletter som följt med i loter, felköp m.m. Det är absolut inga märkvärdigheter jag sorterar ut, redan nu ligger över hundra objekt i “ut-korgen”. Några av objekten kommer jag att lägga upp på hemsidan under rubriken “Dubbletter”, länken hittar du under Ingemars Myntsida/Diverse/Dubbletter/. Jag har precis lagt ut drygt tio objekt, blir dom inte sålda plockar jag bort dom efter någon eller några veckor och lägger förhoppningsvis ut några nya.

INGEMARS MYNTSIDA>>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *