Auktion fredag-lördag!

Till helgen är det myntauktion i Stockholm! Myntauktioner i Sverige (MISAB) håller sin 13:e auktion med ett brett utbud mynt och andra numismatiska objekt.

Visning av auktionsobjekten sker idag, i morgon och på fredag. För mer information se hemsidan.

Glöm inte bort att auktionen äger rum på HOTELL SCANDIC SERGEL PLAZA och ingen annanstans (tyvärr står det fel i papperskatalogen, efter ett gravt kontraktsbrott från den lokaluthyrare som var kontrakterad när katalogen trycktes…).

Åker du inte till Stockholm finns som alltid möjlighet att lämna anbud. Stopptid/dag för mail-bud respektive bud via Numisbids finns på hemsidan. Bevaka dessa så att du får dina bud registrerade inför auktionen!

Eftersom jag själv just nu har influensaliknande symptom och flera i min omgivning precis varit sjuka, kommer jag i kväll att skicka in några anbud för att på så sätt vara med även om jag inte skulle orka åka till Stockholm på lördag. Fredagen hoppar jag hur-som-helst över, inte bara för att det är auktion 13 och fredagens datum också är 13… Utan därför att det bara är något enstaka objekt som kan vara av intresse för mig. Jag spar både krafter och cash till lördagen!

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *