MISAB 13 – pågår!

Idag startade MISAB 13. För några dagar sedan var jag mer-eller-mindre däckad, men nu är jag åter på benen. Hade inte planerat ett besök på Sergel Plaza idag, fredag den 13:e, men gjorde ändå en snabb avstickare på vägen hem från jobbet. Huvudsyftet var att hämta ut budspaden, så att jag kan gå direkt på godbitarna i morgon!

Anlände vid utrop 282 och lämnade strax efter polletterna. Ett riktigt kort besök alltså. Mycket folk i lokalen och jag räknade till ett 50-tal spekulanter på utbjudna objekt och då hade ändå såväl de antika som utländska mynten redan sålts och endast polletter, medaljer och litteratur återstod.

Siktar på att vara på Sergel Plaza 0930 i morgon. Det blir en lite konstig auktion för min del eftersom jag tidigare i veckan lämnade anbud då närvaro i morgon var i farozonen… Får ändå sitta beredd med spaden, om anbuden inte skulle räcka till!

Har också träffat Tradera på deras huvudkontor, en minuts promenad från min egen arbetsplats! Ett trevligt och givande möte där jag lyckades framföra alla de synpunkter som jag och ni besökare av bloggen hade. Tycker att jag fick bra respons på det mesta. Ni som mailat synpunkter till mig har som ni redan vet, fått svar. En lite mer utförlig rapport kommer här på bloggen när MISAB-helgen är avklarad.

Lycka till på auktionen oavsett om du lämnat anbud eller är på plats i morgon (eller både-och…)!

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *