Auktionsdax!

Imorgon är det dags för den troligen mest intressanta auktionshelgen i Sverige detta år. Första delarna av Lindbergs och Lundbergs samlingar ska säljas. MISAB har under våren gjort en promotionturné i USA och vi som var med på MISAB 13 vet vilken norsk dominans det var på den auktionen… Det kan alltså bli en riktigt bra auktion i morgon, med tuff internationell konkurrens!

Jag har varit med på de 13 inledande MISAB auktionerna och tänkte inte missa morgondagens auktioner heller. Pollettauktionen startar 0930 och myntauktionen 1400. Det blir alltså att ställa klockan tidigt för att hinna i tid till första pollett-utrop. Om det blir några köp återstår att se, men det ska hur-som-helst bli riktigt trevligt att vara på plats.

En passande bild så här dan-före-dan kan väl vara katalogförfattare (Björk) och säljare (Dr.Lindberg) fångade på bild i Helsingfors för några år sedan.

Får önska alla som besöker Sergel Plaza i morgon lycka till!

ps 1: Hade inte katalogen tillgänglig i går när jag skrev blogginlägget, naturligtvis ska det vara 1 riksdaler 1641. Nu är det ändrat!
ps 2: Har du ett lite större parti ångslupspolletter (Stockholm) till salu är jag intresserad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *