MISAB

Nu “dimper” nog snart katalogen till auktion 16 ner i brevlådan. MISAB brukar vara ganska punktliga när det gäller kataloger, +/- några dagar en månad före auktion. Som bekant går MISAB 16 av stapeln helgen (fredag-lördag) 18-19 september. Ser fram emot katalogen! Den gångna sommaren har varit ganska fattig på numismatik för min del undantaget Olofström och Degeberga. Ser fram emot att djupdyka i en ny MISAB katalog och planera höstens inköp… Om det blir några “fynd” vet man aldrig men det är alltid roligt att “drömma” om några nya mynt/ typer i samlingen och något ska det säkert bli!

MISAB inleder som vanligt del två av myntåret. När väl MISAB gått av stapeln brukar det vara ganska fulltecknat i Agendan vad gäller olika arrangemang. Enligt “Gorgon” som normalt brukar vara mycket välunderrättad ryktas det om en myntmässa i Stockholm. Vårens mässa på Sheraton var mycket lyckad och jag ser redan fram emot en ny i höst, om den nu blir av. Före Stockholmsmässan är det mässa både i Lund och Norrköping!

På internetsiterna är det full fart. Utbudet kanske inte alltid är det bästa men intresset verkar vara stort. Letar för tillfället efter några speciella varianter. När aktuella mynt vid några få tillfällen dykt upp och jag upptäckt det, har redan 3-4 besök gjorts. Även om upptäckten gjorts bara några minuter efter det att objektet lagts upp…

IMS >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *