MISAB 16 katalogen

En gång är ingen gång, två gånger en vana. Nu syftar jag inte på MISAB som har en betydligt längre historia. Katalogen till den 16 auktionen som anordnas i september anlände idag, som vanligt cirka en månad före auktion. Jag syftar istället på Bellman-stafetten. I maj förra året bestämde jag mig för att efter 25 års “vila” börja träna. Bellman-stafetten var det första målet, ett mål som från början verkade ouppnåbart men som ändå nåddes. Efter drygt 160 löprundor och 100 avverkade mil var det dags för Bellman nummer 2. Vilken i kväll avverkats med ett för mig fullt godkänt resultat!

Eftersom timmen är sen nu och jag precis kommit hem blir det bara en snabb genombläddring av katalogen. I morgon kväll då jag är gräsänkling ska det dock bli en seriösare genomgång, kanske i sällskap av ett gott glas rött vin. Något blogg-inlägg blir det alltså inte i morgon men förmodligen kommer ett senare i helgen. MISAB har åter fått ihop en riktigt bra auktion!

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *