Philea myntauktion 9 – slut

Nu är Phileas auktion slut och slutpriserna ligger ute på Phileas hemsida. Har varit på konferens halva veckan så jag bestämde mig sent i går kväll för att inte åka till Stockholm idag. Det blev några anbud i stället. Tyvärr tror jag bara att det blev ett mynt för min del, kanske lite tur i oturen att jag inte åkte in till Stockholm med risk för att fått åka nästan tomhänt hem.

Auktionen gick bra och de flesta mynten förefaller ha blivit sålda. Myntintresset är verkligen på topp just nu!

De olympiska prismedaljerna från OS 1952 i Helsingfors gick riktigt bra och slutpriset för guld-silver-brons blev 82000, 60000 respektive 37000 kronor.

Philea anordnar som vanligt efterförsäljning av ej sålda mynt. Det är bara att gå in på hemsidan och köpa ej sålda objekt för utropspris + provision 21 procent! Har själv köpt relativt många objekt på efterförsäljningen genom åren. Idag hittade jag dock inget som passade in i samlingen.

Annars är väl detta en dag då kanske mynt och numismatik känns mindre viktigt. Allas våra tankar går idag naturligtvis till Paris och det hemska terrordåd som staden drabbats av.

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *