Myntmässa på Sheraton 28 november

Oj, nu har det varit tyst från mig i över en vecka. Jag har inte varit inaktiv men det har tyvärr inte blivit några blogg-inlägg. Har dock skrivit ganska mycket annat med numismatisk anknytning så jag återkommer med detta både på bloggen och på andra ställen.

Vill passa på att påminna om myntmässan nästa helg i Stockholm. Sveriges Mynthandlares Förening anordnar då en mässa på hotell Sheraton i centrala Stockholm. Vårens mässa på Sheraton var riktigt bra och denna blir förhoppningsvis lika bra. Det blir lite av en mäss- och säsongsavslut för det synnerligen aktiva 2015 på myntfronten.

Tycker att den senaste månaden har varit riktigt bra. Förutom Philea har det varit många utländska auktioner med svenska inslag. Har faktiskt fått in en handfull riktigt trevliga mynt till samlingen på senare tid. Får hoppas att fler trevliga objekt hamnar i samlingen nästa helg!

Katalogen till Frimärkshusets auktion den 5 december, med bland annat mynt, ligger nu ute på deras hemsida.

Passar också på att uppdatera AGENDAN senare idag. Nu är det 2016 som gäller. Känner du till några myntevenemang nästa år är det bara att maila mig.

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *