Statistik…

Idag var det kallt och värre ska det bli… Det blir till att stanna inne och surfa runt lite på olika siter. Kanske kan det dyka upp något intressanta objekt!

Jul- och nyårshelgen ska naturligtvis ägnas åt annat än att surfa runt. Men det blir säkert ändå en hel del surf när vi är lediga, ett litet “break” från det sociala livet… Uttryck som “gå ner i källaren” eller “gå ut i garaget” känner vi nog alla igen. Ett sätt för pappa/ farfar/ morfar att få en liten lugn stund när huset var fullt av stojande släktingar. Tror inte han gjorde så mycket mer i källaren/ garaget än just tog igen sig, kanske funderade han lite på hur han skulle få igång den strulande gräsklipparen till våren eller så knöt han några flugor inför sommarens flugfiske?

Jag tror att datorn/internet idag för många ersatt källaren/garaget. Så är det i alla fall för mig! Vid dagens surf passade jag på att titta på lite statistik för ingemars.se:

2015 var det i snitt 400 besök per dag på Ingemars Myntsida . Ingen jättesiffra men vi har en ganska smal hobby så jag är helt nöjd. Flest besökare var det på startsidan och på länksidan. Bloggen kom inte upp i statistiken så om den är inräknad eller inte i de 400 låter jag vara osagt. Det fanns även några för mig oväntade sidor som är frekvent besökta. Sidor som inte uppdaterats på många år men som ändå har många besökare per dag. Det får nog bli till att uppdatera dessa sidor vid tillfälle!

Ingemar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *