Philea + Borlänge

Phileas internationella auktion 332 är nu avslutad. En hel del mynt såldes även om fokus låg på frimärken. Det finns fler osålda objekt som du nu kan köpa direkt för utropspris + 23 procent i köparprovision. Jag brukar alltid hitta något på efterförsäljningen, idag hittade jag inget vid en snabb titt. Får göra en lite noggrannare genomgång vid ett senare tillfälle.

Fick också i veckan besked om Borlängemässan, arrangerad av Falu-Borlänge myntklubb, datumet för en av de populärare mässorna i Sverige är nu bestämt till 16 april. Bara att boka in datumet i kalendern! Besökte Falun och Borlänge förra veckan (besöksadressen gillar jag, Myntgatan Falun!) men måste säga att det var en riktigt kall upplevelse. Temperaturen var nere på någonstans mellan 15 och 20 grader (minus)… Den 16 april hoppas jag våren anlänt till Dalarna och att temperaturen är betydligt humanare!

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *