Myntmässa på lördag!

Då var årets första myntmässa ett faktum. På lördag anordnar Sigtuna Myntklubb sin årliga mässa i Märsta. Jag har varit på denna trevliga mässa ett antal gånger och har tänkt att ta mig dit även i år. Vädergudarna verkar vara med Sigtuna Myntklubb 2016. Prognosen ser bra ut, några plusgrader och kanske till och med sol! Nu kanske inte vädret är viktigt eftersom mässan sker inomhus… Men besökare och utställare ska på något sätt ta sig till Märsta och månadsskiftet januari februari är inte alltid att lita på. För några år sedan har jag för mig att det var snöstorm vilket fick flera, såväl bilburna som de som tog kollektivtrafiken att tveka. Vi får också hoppas att kaoset i den spårburna trafiken norr om Stockholm är undanröjt tills på lördag… Själv fastnade jag på ett tåg strax efter åtta i morse och “kaoset” pågick fortfarande när jag lämnade Stockholm vid sextiden… Detta trots ett antal besked från SL under dagen om att signalfelet snart skulle vara avhjälp…

Åter till mässan. Är du intresserad av mynt och har möjlighet att ta dig till Märsta på lördag, gör det! Det är en stor mässa med många utställare och besökare. Kanske den största efter mässornas mässa, FriMynt i Helsingborg, möjligtvis då med konkurrens från Norrköping.

Mässan är öppen 1000 till 1500 mer information finns på Sigtuna Myntklubbs hemsida, klicka på bilden ovan. Där finns både utställarförteckning och vägbeskrivning!

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published.