Ett trevande försök…

Det är inte bara hemsidan och bloggen jag tagit ledigt från, har också kraftigt minskat både på surfande och mail-svarande men faktiskt även på tiden som ägnas åt mynt i stort och så kommer det troligen att fortsätta vara.
Insåg att det efter en massa aktiva år kunde vara hälsosamt med en liten paus både från mynt och internet.
Tror annars att numismatiken mår bra av internet och har fått ett uppsving tack vare den tillgänglighet som internet erbjuder. Om sedan prisutvecklingen på numismatiska objekt är hälsosam för vår hobby låter jag vara osagt. Våra nätverk har utökats via internet, mycket spännande material ligger öppet/ läsbart och köp-/sälj-/byt-möjligheter är idag “obegränsade”. Vem hade för 20 år sedan koll på vad en liten mynthandel i norra Italien hade på lager, inte många! Kanske dök det upp en liten stencilerad lista i sinom tid, där allt bra material var sålt. Idag kan vi i realtid följa med när mynt läggs ut till försäljning och kan därtill beskåda myntet på en förhoppningsvis bra bild!

Efter knappt två månaders uppehåll tänkte jag försöka bli lite mer aktiv igen.
INGEMARS MYNTSIDA. Jag kommer att fokusera på AGENDAN och LÄNKFÖRTECKNINGEN. Övriga sidan uppdateras mer sparsamt.
– INGEMARS MYNTBLOGG. Inläggen kommer att bli betydligt färre än tidigare. “Nyhetsflödet” flyttas huvudsakligen bort från bloggen.
INGEMARS MYNTSIDA (@myntsidan) TWITTER. Hit flyttar jag nyhetsflödet och kortare betraktelser. Kommer också att dela vad andra myntintresserade skriver. Om du har ett Twitterkonto eller en hemsida kan du vara med och bidra till nyhetsflödet. Vill du bara läsa går det precis lika bra. Twitterflödet har integrerats med INGEMARS MYNTSIDA och inläggen kan läsas direkt på förstasidan.

/Ingemar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *