MISAB20 + 21098!!!

Idag var en riktigt hektisk dag för min del. Som vi alla vet fortsatte MISAB-auktionen på Sheraton, med den åtminstone för mig mest intressanta delen, de svenska mynten. Det är 20-jubileum både för mig och MISAB. Har faktiskt på plats hämtade ut budspade på alla MISABs auktioner, 19x Stockholm och 1x Möckelsnäs (och har även varit med på internetauktion #1 och #2)! Om någon undrar så är 21098 varken mitt försäljningsresultat eller min kostnad för inköp på MISAB20…

Sedan drygt två år har jag försökt återfinna den kondition jag hade i yngre år. Efter många, många års stillasittande arbete kombinerat med en stillsam hobby (mynt…) och en livsstil som i övrigt har mycket att önska, började jag motionera! -Sluta blogga ut och jogga! Sedan starten för drygt två år sedan har det blivit +300 löppass och över 200 mil löpning. Många uppsatta mål har nåtts! Någon gång kring årsskiftet (kanske var det ett nyårslöfte?) bestämde jag mig för att sätta upp ett lite större och mer långsiktigt mål för löpningen. Jag anmälde mig till Stockholms Halvmaraton, 21098 meter genom centrala Stockholm, då föga medveten om att det loppet skulle kollidera med MISAB 20…

Det fick bli en kompromiss. Klockan sex i morse stod klockan på väckning för att jag skulle hinna i tid till medeltidsdelen på MISAB. Strax efter lunch var jag tvungen att lämna Sheraton för att börja ladda och byta om för halvmaran. Därav “nummerlapparna” igår. Lyckligtvis låg startplatsen Gustaf Adolfs Torg bara ett stenkast från Sheraton. 15:55 gick starten för en rundtur i Stockholm. Knappt två timmar efter att jag lämnat Sheraton och auktionen passerade jag på nytt hotellet, då iklädd löputrustning och budspaden var utbytt mot en nummerlapp… Måste erkänna att jag när jag passerade Sheraton efter några kilometers löpning funderade på om ”jag hade alla hemma…” särskilt som jag såg några kända ansikten utanför Sheraton, troligen var det eftermiddagsfika… Ytterligare drygt två timmar senare var dagens båda arbetspass avklarade.

Ett långsiktigt och för mig nästan ouppnåbart mål var uppnått. Fick kämpa ordentligt och ambitionen var 02:22:22 (22222). Tyvärr var det lite för bra väder i Stockholm och alldeles för varmt för löpning. Ambitionen nåddes alltså inte… Just nu är jag riktigt nöjd med att MISAB frångått lördag-söndag auktion och istället valt att auktion 20 skulle bli en fredag-lördag auktion… Vet i tusan om jag skulle orka åka till Sheraton i morgon…

Löpningen gick si-så-där inte heller MISAB auktionen blev någon succe för mig även om det blev ett par objekt till samlingen. Stoltast är jag idag för den medalj jag “vann” långt efter MISAB auktionen avslutats! Lite mer om MISAB 20 dag 2 hoppas jag kunna skriva i morgon. Men kan konstatera att jag hade rätt häromdagen då jag spekulerade i omsättningsrekord. Den magiska gränsen 10 mkr passerades! (enligt Gorgon som brukar ha koll!). Själv har jag just nu inte tillgång till Excel och kan därför inte omformatera och pivotera slutprislistan för att se omsättningen. Här hittar du alla slutpriser, MISAB20.

INGEMAR MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *