Mynt på YouTube!

Visst har vi alla säkert varit inne på YouTube och tittat på olika roliga klipp? Det är i alla fall vad jag använt YouTube till, sedan har det väl även blivit lite musik och en hel del fakta reportage. Det finns en salig blandning av material inlagt och mycket är väl tveksamt både innehålls- och kvalitetsmässigt.
I går kväll sökte jag för första gången på “old coins” och blev sedan fast i flera timmar… Det finns väldigt mycket klipp om mynt upplagda. Visst handlare många om rengöring av mynt och jakt på mynt med metalldetektor, men det finns också många mycket seriösa klipp och TV-inslag. Allt från riktigt långa inslag om mynt av stora auktionshus eller tidningar, till korta intressanta inlägg av privatpersoner.

Sök exempelvis på “the Brent Pogue collection”, “coinweek” eller “20 dollar 1933” för att hitta många intressanta inslag. När man väl kommit igång är det bara att surfa vidare på de förslag som siten ger och jag lovar att du blir fast längre än vad du först tänkt!
INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *