Ingemars Myntsida på nätet

Tycker du att det ibland är lite tyst på bloggen och hemsida? Då kan du besöka andra medier där myntsidan också är aktiv.
Just nu finns Ingemars Myntsida förutom som hemsida och blogg (den sida du nu besöker) på Twitter och Facebook. I framtiden kanske även på Instagram, Reddit, Pinterest och YouTube!
Fördelningen av besökare, följare och vänner ser lite olika ut. På hemsida och blogg dominerar Sverige och 75-80 procent av alla besökare har Sverige som domän. På Twitter och Facebook finns främst personer från utlandet. På Twitter Europa och USA men på Facebook dominerar övriga delar av världen som Indien, Afrika, Mellanöstern och Kina.
Intresset för svenska mynt verkar finnas i hela världen. Intresset kanske inte är jättestort men mailflödet visar att det finns samlare, intressenter och innehavare av äldre svenska mynt runt om i världen.
Eftersom sidan blir mer och mer internationell försöker jag åtminstone på Twitter och Facebook att varva svenska och engelska inlägg. Hemsida och blogg kommer även framledes att var på svenska och den som vill läsa inläggen på utrikiska får använda något översättningsverktyg.
Klicka på bilderna nedan för att komma till respektive site!

Twitter:
Hemsida:
Blogg:

Facebook:

Trevlig helg!
Ingemar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *