Ingemars på Twitter!

Tycker du att det är dåligt med inlägg här på bloggen och låg aktivitet på hemsidan. Då har du helt rätt, men jag kan avslöja att det ligger en hel del i pipeline. Mer aktiv är jag på Twitter. På Twitter försöker jag dagligen göra något litet inlägg. Idag blev det på förekommen anledning ett medalj-inlägg, en guld-medalj från SydKorea!
Annars brukar följande teman vara de vanligaste.
– dagens mynt/ pollett/ medalj
– information om olika mässor/ auktioner/ föredrag
– en del egna funderingar
– en hel del retweet av vad andra säger om mynt
Fördelen med Twitter är formatet, korta texter ofta kompletterade med en bild. Texter på Twitter tar max någon minut att formulera, vissa blogg-inlägg kan ta timmar i anspråk innan de är klara att publicera.

Många undrar varför kanske 50 procent av inläggen är på engelska. Förklaringen är enkel merparten av mina 200 följare är inte svenskspråkiga. Men ökar andelen svenska följare kommer också de svenska inläggens andel att öka!

För dig som inte har Twitter har jag valt att publicera alla tweets på Ingemars Myntsida genom en widget. Du kan alltså utan Twitterkonto läsa allt jag skriver, dock kan du inte interagera genom att gilla/ retweeta/ kommentera mina tweet.

Ingemars Myntsida finns också på Facebook, ännu känner jag mig inte helt hemma på Facebook och har inte förstått alla funktioner. Men Facebook är spännade inte minst för alla grupper (öppna och slutna) som finns där. Jag är medlem i en rad både nordiska och utländska grupper. I vissa grupper genomförs både auktioner och direktförsäljningar, i andra spännade diskussioner om mynt.

Välkommen till Ingemars Myntsida på Twitter!
Ingemar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *