Aurum auktion 5

Så börjar myntsäsongen 2009 ta fart. Nästa helg är det dags för Aurums femte auktion Denna gång blir det en tvådagars auktion (28 februari – 1 mars). Katalogen till auktionen anlände förra veckan och för den som inte har katalogen finns hela auktionen utlagd på Aurums hemsida. Hemsidan är för övrigt ett bra komplement till katalogen, då alla utrop finns avbildade här. Av utrymmesbrist saknas många bilder i katalogen, exvis merparten av plåtmynten.

Aurum har ett brett utbud på denna auktion och de flesta samlare borde kunna hitta ett och annat intressant mynt att komplettera sin samling med. För egen del blir det besök dag ett då svenska mynt t.o.m. Carl XV sälj, med hopp om flera bra inköp till samlingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *