myntsidan.se

För ett antal år sedan var min tanke att lägga ut Ingemars Myntsida på adressen myntsidan.se.
På den tiden hade jag den omöjliga Telia-adressen “w1.822.telia.com/~u82204709/”. Inför server- och namnbytet ville jag informera min gamla webb-sidas besökare om förändringen. I princip var allt klart, jag hade fått inloggningsuppgifter och det var bara en inbetalning som skulle genomföras. Det var naivt av mig att lämna ut förhandsinformation. Innan betalningen kommit fram hade adressen registrerats av en flitig besökare av Ingemars Myntsida. Jag fick ge upp adressen och registrerade istället ingemars.se. Ett så här i efterhand lyckat val! så jag får väl passa på att tacka dig som var “först till kvarnen…” med myntsidan.se! En person/företag som för övrigt förefaller samla på myntrelaterade adresser… Åtskilliga adresser finns registrerad hos denna person. Tyvärr är alla adresserna i princip inaktiva. Nu verkar samlarivern avtagit och för flera adresser har den årliga abonemangsaviften inte betalats. Obetalda avgifter medför att adresserna släppts fria. Jag konstaterar att den 12 april blev bl.a. kungligamyntet.se, myntboken.se, myntfynd.se, myntsidan.se, mynttidningen.se (!) och myntsamlaren.se lediga. Kanske är det fler adresser som har blivit eller kommer att bli lediga. Har du tidigare blivit “snuvad” på en adress, kolla på www.iis.se “din” adress kanske nu blivit möjlig att registrera!

Förra söndagen då myntsidan.se åter blev ledig, efter drygt fem inaktiva år, kunde jag inte motstå frestelsen att registrera den. Vad som kommer att hända med myntsidan.se vet jag inte, tillsvidare kommer ingemars.se att vara den sida som jag håller uppdaterad.

I förra veckan (17/4) registrerades också en annan domän med klar myntanknytning, jag återkommer om detta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *