Engelsk felprägling (2)

Skrev igår om en engelsk felprägling. Den odaterade 20 pencen har redan fått en egen hemsida, The Undated 20p.

Besökte Tradera idag och konstaterar att dom återigen ändrat designen. Tidigare har man förändrat det som kallas “min sida” nu har man även förändrat hur objekt listas vid olika sökningar. Personligen tycker jag att både “min sida” och “listningen” var bättre och mer överskådlig tidigare. Men det kanske bara är en vanesak och inom några veckor/månader tycker jag säkert allt återigen är bra på Tradera! Något som däremot inte är bra på Tradera är alla kinesiska kopior. De svenska mynten är relativt förskonade, men utländska mynt i dollar-storlek har tyvärr blivit riktigt frekvent förekommande på Tradera. Jag har tidigare varnat för alla de kopior som säljs på Tradera-ägarnas site i USA. Nu har mina farhågor besannats och dessa dollarkopior har nu nått den svenska marknaden. Riktigt illavarslande, då jag tror att förekomsten av falska mynt allvarligt kan skada tilltron till och intresset för vår hobby.

Leave a Reply

Your email address will not be published.