KMK i nytt perspektiv

Besöken på Kungliga Myntkabinettet på Slottsbacken i Stockholm har blivit många genom åren. Hur många gånger jag besökt utställningen, den årliga myntmässan eller SNF auktioner har jag ingen aning om, men många är det. Nu har jag också prövat KMK som konferens lokal. Ett diskussions-seminarie om entreprenörskap anordnat av ESBRI och den amerikanska ambasaden med ambasadör M. Barzun i spetsen.

Måste säga att KMK håller för de flesta typer av arrangemang och detta i representativa lokaler. Passade också på att via hemsidan se vad KMK kan erbjuda i konferensväg. Flera trevliga alternativ finns eller vad sägs om konferens i Drottning Lovisa Ulrikas bibliotek!

På tal om KMK:s hemsida så har den fått en rejäl ansiktslyftningen sedan sist jag besökte den. Om inte museet kan besökas rekomenderas i alla fall ett besök på www.myntkabinettet.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *