Numismatiska Länkar

Ledighet kombinerat med regn och rusk är som gjort för att surfa runt på nätet. Passade idag på att fräscha upp mina numismatiska länkar. Uppfräschningen medförde att flera länkar togs bort, några brutna länkar reparerades och ett par lades till. Bl.a. Kolbe & Fanning som i höst (12 september) kommer att sälja valda delar av Anders Frösells bibliotek. Försäljningen avser ett mindre antal äldre utländsk litteratur. Merparten av Frösells bibliotek säljs samma helg i Stockholm av Myntauktioner i Sverige AB.

På nätet tillkommer och försvinner massor med sidor dagligen. Det är inte alltid helt lätt att hålla en länkförteckning uppdaterad. Har du en sida med numismatiskt innehåll som inte finns med i min förteckning eller finns det andra sidor som jag har missat? Jag tar tacksamt emot alla förslag på nya länkar eller förbättringar av min länkförteckning.

Ingemar: info@ingemars.se

(det här var faktiskt det 100:de inlägget sedan jag började med “bloggen”! Vill du läsa fler inlägg från tiden före bloggen? Gå in på Myntsidans e-zine arkiv 1998-2009)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *