Våren är här!

Nu börjar termometern visa grader som antyder att våren är här. Vi kan alltså lägga vintern bakom oss. Vilken otrolig vinter vi haft, nu tänker jag inte på snö, is och minusgrader, utan på vintern som myntsäsong. Sedan november har tre riktigt bra auktioner avverkats, sista Bondeauktion, Misab 4 och första Hagander auktionen. Det var länge sedan så många bra mynt såldes på bara några månader. Lägg till detta Myntets dag, Sigtunamässan, Borlängemässan och Aurum auktionen. Det har varit en hektisk vintersäsong.

Nu får vi blicka framåt. Kanske inte samma utbud som de gångna månaderna men om mindre än två veckor är det dags för Frimynt i Helsingborg. Sedan är det SNF:s årsmöte i Visby 7-8 maj och den 14 maj anordnar Myntkompaniet en auktion som av förhandsinformationen verkar bli riktigt trevlig.

Silverpriset fortsätter att öka och idag snuddade det vid 8.000 kronor kilot! 50 öringen kommer inte att återinföras… Tack för alla trevliga mail kring mitt aprilskämt.

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *