MISAB 5

Precis hemkommen efter några dagars semester och i brevlådan hade senaste MISAB katalogen anlänt!!! eller rättare sagt katalogerna. Den ena i klassiskt MISAB-format (1512 lots), den andra lite tunnare innehållande en mycket bra samling sedlar (245 lots).
Nu får jag ägna några dagar till att bläddra igenom katalogerna och se vilka godbitar MISAB fått in denna gång. Katalogen finns ännu inte publicerad på MISAB:s hemsida, men där kommer den säkert snart att finnas nedladdningsbar Myntauktioner i Sverige AB.

… det får bli ett kort inlägg idag på en lånedator. Jag har inte riktigt “tumme” med tekniken och har ännu en gång lyckats krascha en dator, senast var för precis ett år sedan… Ovarsam hantering medförde en kraschad hårddisk. I avvaktan på inköp av en ny dator kommer jag att göra några blogginlägg men Ingemars Myntsida kommer att vara inaktiv. När väl en ny dator finns på plats kommer jag bl.a. att uppdatera Agendan med den traditionella Myntmässan i Lund, arrangerad av Sveriges Mynthandlares Förening, den 24 september. För någon vecka sedan anlände också Phileas katalog (24 augusti) inte i klass med vårens Philea auktioner men ändå med cirka 250 myntlots, varav några riktigt trevliga.

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *